4-liikmelise pere jaoks läheb vaja:
![]() |
Ettevalmistused |
250g kirsstomateid
1 tk avokaado
peotäis rukkolat (või spinat)
Extra Virgin oliivõli
soola ja musta pipart maitsestamiseks
päevalilleseemneid
sidrun
500g kana(broileri)fileed
Lisaks võib peale panna kas mozzarella või feta juustu ning päevalilleseemned asendada granaatõuna seemnetega.
1. Keeda kinoa pakendil oleva juhendi järgi peaaegu
pehmeks.
PS! Kinoa tuleb eelnevalt läbi pesta.
2. Kinoa keemise ajal alusta kanafilee praadimisega. Lõika filee mõnusateks tükkideks, kuumuta pannil õli ning prae filee kuni on mõnus kuldne. Maitsest soolaga.
2. Kinoa keemise ajal alusta kanafilee praadimisega. Lõika filee mõnusateks tükkideks, kuumuta pannil õli ning prae filee kuni on mõnus kuldne. Maitsest soolaga.
3. Valmista ette salati toorained. Tükelda kirsstomatid pooleks või sektoriteks. Tükelda avokaado ja piserda poole sidruni mahlaga üle
4. Serveerida võib kahel erineval moel:
a) Lisad kõik koostisosad vastavalt oma maitsele taldrikusse
b) Sega kuum,
nõrutatud kinoa spinati või rukolaga, tomatite, avokaado ja praetud kanafileega segamini, serveeri
5. Nirista peale õli. Maitsesta soola ja pipraga, sega läbi ja naudi kohe! Soovi korral serveeri koos granaatõunaseemnete / päevalilleseemnete või juustuga.
5. Nirista peale õli. Maitsesta soola ja pipraga, sega läbi ja naudi kohe! Soovi korral serveeri koos granaatõunaseemnete / päevalilleseemnete või juustuga.
![]() |
Head isu! |
No comments:
Post a Comment